dilluns, 5 de desembre del 2011

Crònica de la Presentació a les Jornades Antipsiquiatria de Can Vies

Aquest passat dissabte 3 de desembre 2011 , vam passar una tarda al CSO Can Víes, un espai increible, del barri de sants, on es va realitzar un passi del documental DIFERENTS, i posterior col·loqui, en el marc de les Jornades de Supervivència a la Psiquiatria, organitzades per l'Assemblea de Majaras de Sant Boi.

Vam començar una mica més tard del previsible...però superat algun problema tècnic..., fent la digestió... vam gaudir tots i totes, amb un públic nombrós, unes 60 persones, del documental DIFERENTS

Vam explicar prèviament el procés de creació del mateix, i alguna anècdota,...però el millor, els comentaris posteriors, i l'interés mostrat per persones que es van apropar per contactar amb nosaltres, per crear noves xarxes, per construir projectes engrescadors i transformadors d'aquesta societat, trencar amb l'estigma, els estereotips i els prejudicis. 

Ens vam retrobar amb els companys i companyes de RàdioNikosia, i ens van recordar que queda realitzar la segona part a OnaSants del debat sobre Psiquiatria Franquista...properament...tingueu pacicència.

Amb el documental DIFERENTS volem demostrar que encara que som petits com associació, podem fer realitat grans somnis i grans projectes...això només acaba de començar...

Volem agrair a l'Assemblea de Majaras la seva invitació a participar en les Jornades, i a tot el públic assistent, enviar des d'aquí una forta abraçada!!
Us anirem informant, de les properes presentacions, i del resultat de la gal·la del 12/12/11...quina emoció.

Hem ambientat aquest post amb 3 imatges de les Jornades.

Salut!! tots i totes som DIFERENTS!!!!
i Gràcies pel vostre suport!

3 comentaris:

  1. sempre m'entero tard!! tinc moltes ganes de venir a una presentació el documental!!! on i quan teniu previst la següent??? gràcies!!

    ResponElimina
  2. Hola Anònim,

    de moment res en concret, qualsevol cosa que surti , ho publicarem al blog, !

    petons
    Markos

    ResponElimina