diumenge, 14 de desembre del 2014

PRESENTACIÓ DONES DIFERENTS

-->
https://www.facebook.com/events/659365227516913/?ref_dashboard_filter=upcoming
PRESENTACIÓ A BARCELONA DE L’AUDIOVISUAL “DONES DIFERENTS” DE GRUP CALIU

 • Iniciativa pionera, que connecta per primera vegada el feminisme i la diversitat funcional.
 • “Nosaltres també som capaces de moltes coses”

El proper dimecres, 17 de desembre, a les 19.00h, l’Associació Grup Caliu estrenarà el seu nou audiovisual Dones Diferents (Mujeres Diferentes) en el Teatre del Casinet d’Hostafrancs de Barcelona. La cinta és el resultat d’un treball col·lectiu desenvolupat el 2104 per l’esquip tècnic i les usuàries de l’associació.

Dones Diferents ha pogut realizar-se gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, també ha comptat amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. L’Audiovisual, on també ha participat l’Associació DateCuenta, documenta el procés de formació i transformació des de la perspectiva de gènere.

Dones Diferents és una iniciativa pionera que connecta per primer cop el feminisme i la diversitat funcional. Els tallers de formació, han possibilitat iniciar un procés de conscienciació social i capacitació, s’han estructurat en quatre àrees: societat patriarcal, masclisme, feminisme i sororitat. En les formacions han participat diferents col·lectius i entitats: Justa Revolta, Associació TAMAIA, Fundación Vicki Bernadet, Associació TRAMA Gènere, Llibería Pròleg, Ca la Dona y PIAD Sarrià-Sant Gervasi.

L’anterior treball del GRUP CALIU, el documental DIFERENTS: conèixer el passat, entendre el present, assolir el futur, va ser guardonat amb el premi d’Eduació en el Lleure de la Fundació Lluïs Carulla l’any 2012, el mateix any va ser finalista del Premi Editorial Proteus d’Ètica.

L’Associació Grup Caliu és una entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport intermitent i la de les seves famílies, oferint un espai de trobada i convivencia tot promovent l’autonomía i la inclussió,a partir de la participació i autogestió d’activitats de lleure i formació que es realitzen en l’entitat.
US ESPEREM A TOTES I TOTS!!!!
 
Audiovisual Dones Diferents
Durada: 27’ 40’’
Qui: Associació Grup Caliu - Iniciatives Socials
Quan: Dimecres 17 desembre 2014, 19.00h
On: Teatre del Casinet d’Hostafranchs — Rector Triadó, 53 — Barcelona
Confirmacions: 932 372 716 — grupcaliu@yahoo.es
Envieu email de confirmació a: grupcaliu@yahoo.es
Gràcies per tota la difusió!!!!
GRUP CALIU Iniciatives Socials
@grupcaliu
#DonesDiferents volem que sigui TT el dmc 17 / 12/ 2014 ens doneu un cop de mà?

2 comentaris:

 1. Ho sento pero no puc venir :(.
  Tinc una altra activitat feminista al mateix temps i em vaig comprometre!
  Es tornara a repetir algun altre dia?
  Tan de bo!
  Petons.

  ResponElimina
 2. Molt interessant i dinàmic. Gràcies per fer-ho arribar. Un molt bon resultat, segur que la feina feta darrera ha estat brutal.
  Ara sé que sóc i he de ser feminista!

  ResponElimina