dilluns, 4 de juliol de 2011

Crònica de la Presentació al Saló Ability

Ahir una bona representació del Grup Caliu, 10 valents/es, vam tornar al Vallés, aquest cop a Sabadell, i ja comencem a acumular experiència, desprès de les macropresentacions a Barcelona, i les minis a Terrassa, Castelldefels Ass. "Caviga" , Bukanera,...ara tocava el Saló Ability de Sabadell, ahir diumenge presentació del documental DIFERENTS.
El gran Auditori de la fira de Sabadell, unes instal·lacions espectaculars, amb dues pantalles gegants, i amb un só immillorable , va ser on vam fer "el pasi ", la sala imposava , mica en mica es va anar omplint, molt poc a poc, unes 30 persones curioses van visionar i participar en el fórum al final del mateix de forma constructiva.

Tot i la poca repecussió dels mitjans locals...(hem de ser crítics) i també era primer diumenge de Juliol, estiu, rebaixes...i vacances, la gent encara tenia ganes de sortir al carrer a veure coses "diferents " com aquest documental , i amb la presència dels seus protagonistes i de l'equip de creació que aquest cop van fer una petita introducció.

La veritat es que ningú va sortir Indiferent, ans al contrari, després de la projecció, el públic assistent tenia ganes d'expressar la seva opinió, i això va fer molt caliu..., les intervenvencions de la gent van ser molt interessants, fins i tot ens animaven a fer una segona part del documental..., buf!! deixeu-nos disfrutar d'aquest primer treball cinematogràfic!!! però gràcies!!!!

Fins la propera!

Text.Mireia.G i Ruben.S
Fotografies: Laura G.


1 comentari:

  1. no feu cap altra presntació aquest estiu?? o de cares al setembre??? m'agradariamolt poer veure el documental i m'ha estat imposible assistir-hi fins ara!!

    ResponElimina