dissabte, 12 de març del 2011

Ens anem de "Bolos" !!!!!!

Instàntania públic de la 2a presentació
Les dues presentacions oficials realitzades del Documental DIFERENTS, han reunit a més de 400 assistents, però volem que arribi a molta més gent en tot el territori català, gràcies a vosaltres, els i les protagonistes han pogut gaudir d'uns moments inolvidables, èxit i reconeixement.

Els diferents e-mails rebuts , les mostres d'afecte i les notícies publicades, demostren que ha estat un èxit total !! Gràcies!

Us adelantem dues exclusives:

Si voleu que els i les protagonistes del documental DIFERENTS, vinguin a realitzar una presentació i col·loqui , al vostre municipi, entitat, centre social...només heu d'enviar un correu electrònic a grupcaliu@yahoo.es


Moltes gràcies pel vostre suport, perquè tots i totes som Diferents!!
Grup Caliu

2 comentaris:

  1. Vaig tenir la oportunitat d’assistir a la presentació de DIFERENTS a l’Orfeó Gracienc i només aquest acte de participació i reconeixement era en si mateix un éxit del projecte, on les persones protagonistes vam poder veure el fruit del seu treball, la importània de reconèixer la història i sensibilitzar a la comunitat per a junts avançar cap a una societat millor. Gràcies a l’equip de CALIU!
    Isabel

    ResponElimina
  2. Vaig tenir la sort d’estar present en la presentació del documental. Penso que és autentic per la descripció que realitza de la realitat històrica d’un sector de la població, però sobre tot per la claretat i transparència dels protagonistes que ningú millor que ells poden expressar des del sentiment i l’experiència personal aquest passat, el present i el futur del colectiu.
    Dolors Lujan

    ResponElimina