dissabte, 26 de febrer del 2011

ES MANTÉ LA CONVOCATORIA DE PRESENTACIÓ "DIFERENTS"

Com heu pogut escoltar i llegir en diferents mitjans de comunicació el Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, han tancat l'espai del Memorial Democràtic (c/Via Laietana nº69), on es tenia previst realitzar les dues presentacions oficials del documental DIFERENTS.
L'ORGANITZACIÓ DEL GRUP CALIU S'HA MOBILITZAT, I JA TENIM SALA DE PROJECCIÓ a BARCELONA. 
DILLUNS A LA TARDA, ENVIAREM UN COMUNICAT VIA EMAIL A TOTS ELS ASSISTENTS CONFIRMATS I AVISAREM A TOTES LES INSTITUCIONS VÍA TELEFÒNICA DE LA NOVA UBICACIÓ DE LES PRESENTACIONS. També es publicarà un post en aquest bloc.
Per respecte al gran interés i suport demostrat per tots i totes, no es canviaran les dates fixades i els horaris. Per qualsevol aclariment ens podeu localitzar al següent nº de telf: 678685728, que estarà disponible a partir de Dilluns 28 fins al 2 de Març. (des de les 16h fins a les 22h)
Esperem la vostra assistència.
Gràcies per tot, 
GRUP CALIU

1 comentari:

  1. La primera presentació oficial del docu "Diferents" , el 2 de març, coincideix amb una data de la nostra memòria històrica: l'execució per garrot vil del lluitador antifranquista SALVADOR PUIG ANTICH, l'any 1974.
    Ni oblidem ni perdonem.

    ResponElimina