dimarts, 13 de desembre del 2011

Crònica de l'entrega de III Premis Proteus



Ahir 12 de desembre de 2011, es va celebrar a Barcelona, concretament a la Rambla Catalunya nº8la Gal·la d'entrega dels III premis Proteus,
Aquests premis són una iniciativa més per difondre valors i ética, així com, la integració , el respecte...,  i també fer reconeixement a persones, entitats..., que molt sovint no surten cada dia als diaris,ni als mitjans de comunicació..., fer un reconeixement públic per fomentar l'etica i els valors morals i socials, tot tenint en compte la solidaritat i la cultura.
En aquesta tercera edició com vam explicar en un anterior post, el Grup Caliu, amb el seu documental DIFERENTS, ha estat un dels finalistes en la categoria Cultura i  comunicació competint amb grans "rivals" com:
La sèrie televisiva "polseras vermelles", "liquids" versió estiuenca de l'Oracle de catalunya Radio, Fòrum generaciones Interactivas, i Cavall Fort.

No cal dir que en el instants previs a saber el resultat, tota la representació del Grup Caliu ha viscut amb intriga i emoció i "amb els dits creuats " i el veredicte del jurat s'ha fer etern...finalment, s'ha anunciat el guanyador de la nostra categoria i .... ohhhh el guanyador ha estat la revista infantil  Cavall Fort, que aquest any fa 50 anys , des d'aquí volem felicitar al guanyador , enhorabona!!! 
També volem felicitar a tots els altres premiats en les diverses categories, i en especial al Viver de Bell-lloc        ( centre especial de treball per a persones amb discapacitat) , perquè lluitem en la mateixa causa, els drets i la dignitat de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha estat guanyador en la categoria Iniciativa empresarial.
Volem destacar que Arcadi Oliveres, també ha guanyat en la categoria: Personalitat de l'any en l'àmbit Social. Les seves paraules ens van motivar moltíssim!!

Però ara toca superar-nos, i no ens podem quedar tristos/es, ans al contrari és tot un honor haver arribat fins aqui i ser FINALISTES.

Però...per acabar una petita reflexió, tots els candidats i candidates són dignes de guanyar aquest premi, i Grup Caliu cumpleix els requisits, sobre tot perquè no acostumem a sortir en els mitjans de comunicació, tot i que aquest any hem fet 20 anys d'història com Associació sense ànim de lucre, d'acord no són 50...de ben segur que el guanyarem un altre any! 

Ànims Grup Caliu, perquè som DIFERENTS!

Llarga vida al documental Diferents! 
 
MIREIA i RUBEN

2 comentaris:

  1. Estem satisfets per la feina i la vostra valentía en fer DIFERENTS, aquest és el nostre premi, i el nostre reconeixement, haver-lo fet.
    El nostre premi és cada cop que ens truken per fer un bolo, i veure com s'iluminen els vostres ulls d'ilusió i emoció, això sí que és un premi étic!!
    Una forta abraçada i continuem endavant, sempre endavant.
    Ruben

    ResponElimina
  2. Si li poses amor i dedicació a l'hora de crear tot allò que es fa, s'arriba a tot arreu!

    potser no s'ha guanyat, però de ben segur que el documental ha arribat al cor i la consciència d'alguna persona que un altre!

    Tots som DIFERENTS!

    Marko

    ResponElimina