dimecres, 23 de novembre del 2011

DIFERENTS finalista dels Premis Proteus

Tenim el gran plaer de comunicar-vos oficialment que el Documental DIFERENTS de Grup Caliu ha estat seleccionat com un dels 5 Finalistes en la categoria "Cultura i Comunicació" en la tercera edició dels Premis Proteus.

Els guardons són una iniciativa d'Editorial Proteus, un segell editorial fundat el 2008 amb la voluntat d’apropar l'ètica al gran públic, conscient de la necessitat de promoure la reflexió sobre valors bàsics per a la convivència i la realització personal i social. Aquesta tasca va més enllà de l'àmbit purament editorial, com demostra l'organització dels Premis Proteus d'Ètica, un projecte que des de 2009 pretén reconèixer aquelles iniciatives, empreses o persones, que d'una manera significativa, descriuen, analitzen, tracten o promouen l'ètica o contribueixen a la seva difusió a la societat amb les seves accions i/o el seu exemple.    
 
En aquesta edició s'atorgaran premis en les següents categories: 
1. Personalitat de l'any...
    - En l'àmbit esportiu
    - En l'àmbit de la cultura i la comunicació
    - En l'àmbit social
2. Iniciativa empresarial
3. Projecte social
4. Projecte pedagògic
5. Cultura i Comunicació
 
Les candidatures han estat proposades per iniciativa popular, que, articulada a través d'un bloc, ens han fet arribar propostes per a la categoria de Personalitat de l'Any; i per un Comitè d'Experts, format per persones, empreses i entitats, que per la seva trajectòria i especialització, han aportat el seu bon criteri a l'hora de proposar candidats en la resta de categories dels Premis. 
 
Les candidatures proposades han estat remeses al Jurat, que properament es reunirà per deliberar i emetre el seu veredicte. El Jurat dels III Premis Proteus d'Ètica està format per:  José-Félix Lozano, doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València; Margarita Boladeras, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona; Francesc Torralba, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, catedràtic de la Universitat Ramon Llull i director de la Càtedra Ethos d’Ètiques Aplicades de la mateixa Universitat; Norbert Bilbeny, catedràtic d’Ètica de la Universitat de Barcelona i degà de la facultat de Filosofia de la mateixa universitat; Gregorio Luri, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Ciències de l’Educació; i Miquel Osset, director d’Editorial Proteus.   

El dia 12 de desembre de 2011, coneixerem el veredicte...quins nervis... i quina emoció més gran! 
Volem compartir amb tots i totes que aquest reconeixement com a finalista dels III Premis Proteus, ja és un premi per nosaltres i per tot l'esforç, gràcies de tot cor.

Enhorabona a tot el grup Caliu!!!! Seguim endavant! 

3 comentaris:

  1. oeoeoeoeoeoe oeeeeeeee oeeeeeeeeeeee!!
    tot arriba a la vida!
    llarga a vida a "Diferents", al Grup Caliu a tots els seu membres en la seva plena diferència!

    petons

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a vosaltres i tot el suport i mostres d'afecte sincer i proper.
    Una forta abraçada
    Grup Caliu

    ResponElimina
  3. visca "diferents" creuem els dits fins el dia 12 de Desembre, i es que el caliu sempre "marca la diferencia" ja som una mica guanyadors nomes pel fet d'estar nominats
    Mireia

    ResponElimina