dijous, 9 de juny del 2011

Crònica d'un nou bolo, Presentació a Viladecans

El dia 7 de Juny de 2011, una petita respresentació de l'equip del documental DIFERENTS, vam anar de "bolo" al centre ocupacional CAVIGA, fins ara, totes les presentacions que hem fet, han estat especials, però potser aquesta ha estat molt més especial, veure les cares de la gent amb fills amb discapacitat, i que
s'apropin a tú per donar-te les gràcies i per felicitar-te per les opinons que es diuen al documental DIFERENTS, i per tenir la valentia de donar la cara, i mostrar un fet , de debó... es molt enriquidor, i et fa veure que no ens hem d'amagar de res, que no som ni millor ni pitjor, simplement som DIFERENTS, cal dir que la gent tenia ganes d'opinar, sobre el que havien vist, totes les opinions van ser bones, i per donar-nos ànims i suport, bé... gairebé totes... ja que hi va haver persones que van mostrar el seu desacord respecte al documental, només un parell de persones, van abandonar la sala a mitja projeccio del documental..., tret de aixó res més negatiu.
Per acabar l'acte, ens van fer entrega d'una rosa elaborada pel centre Caviga, una vermella ( de la passió), una blanca (que simbolitza el valor), i una verda (de la esperança), així va acabar aquest nou acte del Documental DIFERENTS, No hi ha qui ens aturi!!!!

Crònica i Fotografies: Mireia Guilera 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada